Američki komarnik

Američki komarnici su komarnici sa šarkama pa se njima rukuje kao sa običnim vratima. Američki komarnik je proizvod posebno dizajniran za terase, francuske prozore i verande, kuhinje restorana…

Komarnik vrata

Komarnik vrata sa šarkama je ekonomičnija varijanta Američkog komarnika, njime se rukuje kao sa običnim vratima. Proizvod je dizajniran za terase, verande sa jednim krilom.

Fiksni – prozor

Ovaj proizvod je idealno rešenje kada brzo otvaranje i zatvaranje mreže protiv komaraca nije neophodno, kao što su prozori u podrumu ili krovni prozori .‎ Fiksni komarnici su funkcionali modeli sa bezbroj prednosti uključujući brzo i lako pričvršćivanje i čvrst profil sa specijalnom dizajniranom mrežom.

Fiksni – sa kukicama

Komarnici sa kukicama odgovaraju svim otvorima i savršeno su rešenje za sezonsku zaštitu od insekata. Panelni komarnik sa kukicama nudi zaštitu od insekata putem potpunog zaptivanja za sve uobičajene tipove vrata i prozora sa spoljne strane.

Fiksni – sa perom

Komarnici sa perom odgovaraju svim otvorima i savršeno su rešenje za sezonsku zaštitu od insekata. Panelni komarnik sa perom nudi zaštitu od insekata putem potpunog zaptivanja za sve uobičajene tipove vrata i prozora.

Fiksni – klizni

Klizni komarnici sa fiksnim panelom su idealni za prozore, uskočno klizne i klizne sisteme. Operacija korišćenja odvija se klizno (bočno) kao najstabilnije rešenje. Panelni komarnici omogućavaju brzu montažu bez fiksiranja što omogućava umetanje panela unutar prozora.