Flexa bočni komarnik

Flexa komarnik funkcioniše po principu bočnog rolo komarnika- Idealan proizvod za francuske prozore, sa podnom vodilicom visne svega 6.5mm garantuje slobodan i bezbedan prolaz za decu, dečija kolica, osobe sa invaliditetom, itd.

FRONTAL 40 – za spoljnu montažu

Frontal 40 je rolo komarnik sa zaobljenom kutijom od 40 mm pogodnom za bilo koju vrstu prozora.‎ Sistem Frontal 40 se može ugraditi na sisteme bez roletni sa spoljne strane prozora. Dostupan i u verziji sa usporivačem radi sigurnog i bezbednog korišćenja prilikom zatvaranja. Takođe se može isporučiti i sa ramom za montažu u slučaju neravnih zidova.

Rolo komarnik sa kukom – za spoljnu montažu

Rolo komarnik sa kukom je komarnik prevashodno namenjen za spoljnu montažu kada nije instaliran sistem roletni. Razlika između ovog sistema i FRONTAL 40 je taj što komarnik sa kukom ima prihvatni AL profil u dnu kao način kačenja. Dostupan i u verziji sa usporivačem radi sigurnog i bezbednog korišćenja prilikom zatvaranja. Mrežica je dostupna u sivoj i crnoj boji.

EKO SCREEN rolo komarnik – za unutrašnju montažu

KO SCREEN je rolo komarnik za bilo koju vrstu prozora. Ugradnja EKO SCREEN sistema je prvenstveno namenjena za unutrašnju montažu iza roletne uz pomoć sistema vodilica sa dodatkom. (vodilice roletne). Dostupan i u verziji sa usporivačem radi sigurnog i bezbednog korišćenja prilikom zatvaranja. Kao što i samo ime kaže EKO SCREEN je ekonomičnija varijanta rolo komarnika sa laganim AL profilima. Može se isporučiti i sa ramom za montažu.

INTEGRA – integrisani rolo komarnik u kutiji roletne

Ovaj sistem rolo komarnika se isporučuje zajedno sa roletnom za spoljnu montažu. Mrežica je već ugrađena u postojeći sistem kutije roletne sa duplim vodilicama. Završna lamela integrisanog rolo komanika poseduje mobilni nosač četkice koji se može adaptirati otvorima koji su pod blagim nagibom. Usporivač opruge sa SOFT STOP tehnologijom omogućava bezbedno korišćenje komarnika i obezbeđuje zaštitu lamele roletne.